گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است گردان شهدای الاقصی: تجمع خودرو‌های دشمن در خان‌یونس را هدف قرار دادیم بقائی: گزارش آژانس بزرگنمایی برخی از موارد فنی است / دوگانه رفع تحریم‌ها و توقف غنی‌سازی را نخواهیم پذیرفت دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین امروز در استانبول حمله یک فرد با کوکتل مولوتف به جمعیت حامی اسرای صهیونیست در کلرادو کابینه سودان منحل شد وال‌استریت‌ژورنال: کاخ سفید دستور توقف همه فعالیت‌های جدید تحریمی علیه ایران را صادر کرد حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا

وزیر خارجه عمان: برخورد با ایران در دستور کار نتانیاهو است | امیدواری به ازسرگیری مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

«بدر البوسعیدی» وزیر خارجه عمان در گفت‌وگویی با فایننشال تایمز نسبت به ازسرگیری مذاکرات مستقیم میان ایران و آمریکا در رابطه با تحریم‌ها و برنامه هسته‌ای ایران ابراز امیدواری کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 01
کد خبر: ۲۶۱۷۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ البوسعیدی در این گفتگو خواستار افزایش فشار‌های غرب بر رژیم صهیونیستی جهت پایان دادن به جنگ‌های خاورمیانه شد.

وی اظهار داشت که کشور‌های غربی «تعهد اخلاقی» دارند که رژیم صهیونیستی را به پایان دادن به حملات خود وادار کنند؛ چراکه این درگیری‌ها با حماس و حزب‌الله میلیون‌ها نفر را در بحران انسانی فرو برده و باعث بی‌ثباتی منطقه شده است.

البوسعیدی به فایننشال تایمز گفت: «این تعهد اخلاقی بر عهده این کشورهاست که فراتر از سیاست ترغیب عمل کرده و به نوعی محدودیت بر اسرائیل اعمال کنند تا به تهاجم خود پایان دهد.»

البوسعیدی همچنین اشاره کرد که کشور‌های عربی مسلمان، از جمله عربستان و امارات که روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی کرده‌اند، در راستای حصول راه‌حل دو دولتی برای پایان دادن به درگیری‌های طولانی‌مدت تلاش می‌کنند.

وی در ادامه همچنین ابراز امیدواری کرد که مذاکرات میان آمریکا و ایران در موضوعاتی مانند تحریم‌ها و برنامه هسته‌ای ایران از سر گرفته شود.

البوسعیدی افزود: «این فقط مسئله زمان است که امیدواریم نه تنها مذاکرات غیرمستقیم، بلکه مذاکرات مستقیم را از سر بگیریم.»

وی همچنین تاکید کرد که برخورد با ایران در دستور کار نتانیاهو است و هیچ کشوری نباید از این رویکرد پیروی کند.

البوسعیدی اظهار داشت: «تن‌ها اسرائیل است که اکنون می‌خواهد این جنگ را ادامه دهد.»

وی افزود که جامعه جهانی در متوقف کردن و متقاعد کردن رژیم صهیونیستی برای پایان دادن به این «جنون» ناکام بوده است. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار